Skip to main content

Duomos d.o.o.

Duomos preduzeće za proizvodnju i veleprodaju muške odeće osnovano je 2016. godine u Novom Pazaru. Za svega nekoliko godina, preduzeće je doživelo tržišnu ekspanziju i svoje poslovanje proširilo na tržište cele Srbije. Otvarajući preko 50 prodajnih mesta, proširili smo se i na teritorije Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Danas preduzeće raspolaže sa preko 1.000 m² poslovnog prostora sa magacinima. Svoj poslovni uspeh preduzeće Duomos prevashodno duguje bogatom asortimanu muške odeće, a odlikuje se visokim kvalitetom i raznovrsnošću. U svom proizvodnom pogonu u Novopazarskoj banji, gde je trenutno zaposleno preko 20 ljudi, Duomos proizvodi keper pantalone, farmerice, košulje, sakoe, polo majice i dukserice.

Potražite naša prodajna mesta u:

Misija

Naša misija je da budemo na usluzi ambicioznim, samosvesnim i modernim muškarcima koji grade i neguju sopstveni modni stil, da bi u tome bili uspešni bez mnogo truda.

Vizija

Naša vizija je da postanemo vodeći regionalni brend muške odeće kroz stalno unapređenje dizajna, korišćenje najkvalitetnijih materijala, politiku povoljnih cena i razvoj distributivnih kanala.

Cilj

Naš cilj je da kupcima po povoljnim cenama ponudimo kvalitetnu, elegantnu i modernu mušku odeću i kreiramo odevne kombinacije za različite prilike.